Café Terlindenhof is gelegen op de grens tussen Herfelingen en Heikruis. Weg van alle drukte kan je hier genieten van het groene landschap met Brabantse boerenpaarden en koeien. Het grote tuinterras en de speeltuin voor de kinderen zorgen ervoor dat niet enkel ouders, maar ook kinderen hier heerlijk kunnen vertoeven. 

Omdat we onze streek zo bijzonder vinden, en omdat wij geloven in lokale producten, hebben we een groot aanbod aan streekproducten waaronder dranken, kazen en hapjes in de aanbieding. Deze lokale ingesteldheid in combinatie met de grote hoeveelheid wandel- en fietsroutes in de buurt zorgt ervoor dat steeds meer toeristen verkiezen om te vertoeven in ons fietsvriendelijk café. Natuurlijk ben je ook steeds welkom met je eigen picknick. 

Enkele keren per maand staat ons café in het teken van feest. Zo proberen we een grote variëteit aan evenementen te organiseren die zich richten op alle leeftijdscategorieën en interesses. Dankzij onze grote parking is er steeds parkeerruimte voor iedereen.

Wij kijken er naar uit u te mogen verwelkomen in ons café!
 
 review café gezellig fietsenReview speelplein kinderen terlinden